WEBLIGHTS


UTAZÁSI AJÁNLATAINK

facebook.com/weblights.hu

+36 70 255 7525
+36 30 976 6923

weblights@post.com

Utazási Ajánlatunk

Ausztria, Németország, Svájc, Szlovénia, Horvátország. Csak néhány az európai országok közül. Tele idegen kultúrával, gondolkodással, vendéglátással. Néhány olyan panziót, apartmant, és hotelt ajánlunk figyelmébe ezen az oldalon, ahol mi már eltöltöttünk néhány napot, és vissza is megyünk, ha alkalmunk kínálkozik rá, mert barátságos és nagyszerű fogadtatásban és vendéglátásban volt részünk. Életreszóló élményeket kaptunk és jó szívvel távoztunk. Véleményünk, mint minden más, szubjektív.

Hotel Garni zur Alten Post

Németország, Lembruch. A Dümmer tó partján, egyedülálló lehetőség van egy változatos nyaraláshoz.

Gasthaus Luggwirt


Ausztria, Gnesau. Nyugodt erdei környezetben, csodálatos atmoszférában, hazai ízekkel és szeretettel fogadtak bennünket

Das Herbst


Ausztria, Feldbach. Közel a természethez, meleg vendégszeretettel, barátságos légkörrel, és kiszolgálással találkoztunk!

Edelweiss & Holiday Home

Ausztria, Mariapfarr, Lessach. Családias vendégház nem csak síszezonban. Tökéletes kiindulópont a nagy kirándulásokhoz

Penzion Wimmer

Németország, Bayerisch Eisenstein. A bajor erdő szívében, egy stílusos, hangulatos panzió. Igazi kikapcsolódási lehetőségekkel.

Gasthof Kreischberg

Ausztria, Murau. Csodálatos kilátással a hegyekre, vendégszerető és kutyabarát panzió. Rengeteg látnivalóval és kirándulási lehetőséggel.

Isztria apartman

Horvátország, Banjole. Kedves kis apartman kedves vendéglátóval. Csodálatos panoráma az öbölre. Felhőtlen kikapcsolódással a környéken

Aldranserhof

Ausztria, Aldrans. Csodálatos panoráma a hegyekre és Innsbruckra, kifogástalan fogadtatás, és vendéglátás. Minden várakozást felülmúl.